Coroană ceramică pe zirconiu

Integral fizionomică.

Termenul de ”integral fizinomină” se referă la faptul că scheletul din Zr este acoperit în totalitate cu ceramică (Vita VM9). rezultatele estetice sunt deosebite având în vedere că zirconiul este un metal al cărui culoare este cea de bază a dintelui, translucid și biocompatibil (mai multe despre Zr găsiți AICI). Acestea sunt lucrări din gama de top, având o adaptare perfectă și închiderepe prag sau tangențială de 5 microni.

Fațete ceramice.

Coroanele de acest tip combină cu succes estetica ceramicii care acoperă fața vestibulară a dinților cu costul scăzut prin rămânerea restului coroanei (ocluzal și palatinal/ligual) din zirconiu monolitic neacoperit.

Coroană din zirconiu monolitic.

Acest termen definește coroana integral din Zr, pigmentată inern și extern pentru a o aduce la culoare dorită. Estetic este asemănătoare cu a dinților naturali și se recomandă în mod special pentru grupul lateral. Are totate avantajele zircnoiului, lipsindu-i desăvârșirea estetică a ceramicii.

Pentru situațiile în care se dorește un grad ridicat de estetică combinat cu rezistența crescută a Zr monolitic, laboratorul nostru vă oferă zirconiu monolitic Bio-Dynamic. Este produs în Italia și este singurul bloc de Zr cu transluciditate progresivă de piață astăzi, aceste calități oferă un rezultat estetic asemănător cu al dinților naturali și al ceramicii.